Abonnementsprijzen

3 installaties € 2,50 per maand

elke extra installatie € 1,25 per maand

Specifieke oplossing?

Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Produktkenmerken

Toegang tot moreel veilig internet

Up-to-date (dynamisch) filter

Snel en betrouwbaar

Browser onafhankelijk

Provider onafhankelijk

Besturingssysteem onafhankelijk

Werkt zowel op Wifi en 3G

Internetfilter voor PC/MAC

Het internet filter van SiteBlocker beschermt u en uw kinderen door een veilige en gecontroleerde internet omgeving te creëren die meegroeit met de gebruiker en individueel is aan te passen.

Het internet filter van SiteBlocker biedt de computergebruiker de bescherming die het nodig heeft. Na het installeren van de filter software zitten u en uw kind(eren) veilig online.

Wilt u als beheerder tijdelijk zonder filter op internet, met behulp van uw wachtwoord schakelt u dan het filter eenvoudig uit.

Een klein deel van de SiteBlocker software installeert u op uw pc, het grootste gedeelte staat op de SiteBlocker server. Hierdoor bent u altijd up-to-date met het filter (dynamisch), Voordat de opgeroepen webpagina op uw beeldscherm getoond wordt toetst SiteBlocker de inhoud van de pagina. Is de inhoud conform de door SiteBlocker gestelde voorwaarden, dan wordt de pagina weergegeven op uw beeldscherm.

SiteBlocker onderscheidt zich in de filtersoftware door het filter te combineren met een parental control software. Met Parental Control stelt u per computergebruiker in wat er bezocht mag worden op internet en wanneer (tijdsinstellingen) dit kan.

Het SiteBlocker internet filter heeft hogere autoriteit dan de Parental Control, onjuiste websites zullen altijd geblokkeerd worden.

Tip: wilt u ook uzelf beschermen? SiteBlocker adviseert u om uw partner of een kennis het wachtwoord tijdens de installatie in te voeren, zodat ook u altijd toestemming nodig heeft om ongefilterd te internetten.

Ook het verwijderen van het internet filter programma is door middel van een wachtwoord beveiligd.

Het internetfilter is browser onafhankelijk, dus of u Internet Explorer, Google Chrome of Firefox heeft, maakt niet uit. Ook uw besturingssysteem maakt geen verschil, Microsoft XP, Vista, Windows 7; het internet filter werkt gewoon! Verder werkt SiteBlocker met iedere ISP (internet service provider) zoals; HetNet, Ziggo, UPC, XS4ALL enz.